Site-ul www.e-sticla.ro, este proprietatea RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA inregistrata in Ilfov, Drumul Fermei, numarul 50, numita in continuare RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii". RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.e-sticla.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre www.e-sticla.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.e-sticla.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.e-sticla.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe office@e-sticla.ro .

2. Produsele si serviciile oferite de RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA pe site-ul www.e-sticla.ro, politica de preturi


RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.e-sticla.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motivRUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Prețurile afișate în cadrul site-ului www.e-sticla.ro sunt in RON și sunt nepurtătoare de TVA. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA. rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.

Preturile sunt actualizate periodic si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Firma este neplatitoare de TVA, conform legislatiei in vigoare. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA.

RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul www.e-sticla.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul www.e-sticla.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specficatiile produselor fara o notificare prealabila.

Produsele listate pe site-ul www.e-sticla.ro, pot fi indisponibile pentru comanda, chiar daca pe site apar ca fiind IN STOC! Pentru evitarea unor neplaceri va recomandam sa sunati inainte de plasarea comenzii!

3. Plata produselor

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.e-sticla.ro conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua online, cu cardul, prin sistemul: euplatesc.ro (EuroPayment Services S.R.L.) sau ramburs la livrarea produselor. RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau prin credit card; dovada platii trebuie trimisa catre RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA la adresa de e-mail office@e-sticla.ro . Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA .

Clientul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă mai înainte de plasarea comenzii, prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de plasare a comenzii.

RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA va emite către Client o factură pentru produsele livrate. În acest sens, Clientul are obligația de a furniza RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA toate informațiile necesare emiterii facturii, conform legislației în vigoare. Factura va fi comunicată Clientului tipărită în format material cu ocazia livrării produselor comandate. 

Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania. RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita in Bucuresti/Provincie pentru comenzile care depasesc valoarea de 450,01 RON. Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile mai mici de aceasta suma care va fi specificat pe site.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA de la acest client.

5. Promotii si concursuri

RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila. Doua sau mai multe promotii nu se cumuleaza! Clientul poate beneficia doar de o promotie!

6. Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA de la acest client.

7. Dreptul de returnare a produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 14 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile, numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum (in cazul consumabilelor), softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

8. Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.e-sticla.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.e-sticla.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

9. Procedura de rezolvare a reclamatiilor

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, fie telefonic, la nr. de telefon afisat in sectiunea de informatii, fie prin email la adresa office@e-sticla.ro.

Nemulțumirea dvs va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 3 zile lucratoare.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus Companiei prin aceste acțiuni.10. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.e-sticla.ro este gazduit de serverele unei terte firme. RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.e-sticla.ro. RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.e-sticla.ro . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

11. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.e-sticla.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare.RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.e-sticla.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.e-sticla.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

12. Modificari ale Termenilor si Conditiilor

RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA își rezervă dreptul, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului www.e-sticla.ro, politica, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, desi vom fi atenți să anunțăm clienții despre aceste modificări.

Utilizatorul site-ului www.e-sticla.ro are obligația de a verifica în mod regulat termenii și conditiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de catre RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA, va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se considera ca este de acord cu modificările efectuate.13. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.e-sticla.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.e-sticla.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA fata de orice client este valoarea sumei incasate de RUSEN C.E. INTERPRINDERE INDIVIDUALA de la acest client.

Pentru a raporta o incalcare a drepturilor de autor, va rugam sa ne scrieti la office@e-sticla.ro .