Obiecte decorative

E-Sticla.ro ofera o gama larga de produse pentru casa si pune un accent deosebit pe calitatea, frumusetea dar si preturile produselor.

Decoratiuni din sticla, realizate manual, ideale pentru amenajarea casei sau pentru alegerea unui cadou deosebit atunci cand sunteti in pana de idei si nu stiti ce cadou sa faceti pentru casa noua, in aceasta cat...

E-Sticla.ro ofera o gama larga de produse pentru casa si pune un accent deosebit pe calitatea, frumusetea dar si preturile produselor.

Decoratiuni din sticla, realizate manual, ideale pentru amenajarea casei sau pentru alegerea unui cadou deosebit atunci cand sunteti in pana de idei si nu stiti ce cadou sa faceti pentru casa noua, in aceasta categorie veti gasi unele dintre cele mai frumoase dar si utile cadouri pentru casa.

Mai multe

Obiecte decorative Conține 52 produse.

Subcategorii

 • Terarii cu plante

  Terariile cu plante aeriene devin din ce în ce mai populare în tot felul de aranjamente, de la mărturii pentru nuntă, aranjamente interioare, până la cadouri inspirate pentru cei dragi. Aranjamentul este compus din plante aeriene Tillandsia, mușchi natural, nisip și alte elemente decorative. Aranjamentul este găzduit într-un bol din sticlă lucrată manual de meșteșugari români, transparent - ce permite pătrunderea razelor solare.

 • Boluri terariu

  Un terariu este un ecosistem inchis, in interiorul peretilor din sticla au loc diferite actiuni precum fotosinteza, respiratia si ciclul apei in natura. Datorita soarelui si a fotosintezei, plantele isi produc singure hrana de care au nevoie. Apa din terariu este in mod constant reciclata, trecand din starea lichida in cea de gaz si apoi la loc, pe masura ce umezeala din aer se condenseaza pe peretii de sticla, apa revine in pamant si este apoi absorbita de radacinile plantelor.

  La noi gasiti o varietate de boluri de diferite dimensiuni si forme pentru a pune in valoare micul coltisor de natura. 

 • Iluminat

  Alegeți corpuri de iluminat potrivite propriului stil si camera în care sunt amplasate vor căpăta o altă atmosferă. În această categorie veți găsi diverse corpuri de iluminat de diferite dimensiuni, culori și forme. 

 • Sticle decorative

  Aceste minunate sticle decorative sunt realizate manual din sticlă, au forme unice și diversificate, create pentru a ne încânta privirile.

  Vă punem la dispoziție o întreagă coleție astfel încât puteți realiza un cadou diferit, original și creativ.

  În plus, vă stăm la dispoziție cu servicii de personalizare (cu diverse embleme, ințiale, date, înscrisuri) în funcție de cererea dumneavoastră.

pe pagină
Se afişează 1-21 din 52 articole
Se afişează 1-21 din 52 articole