Rafturi sticle vin

Categorie dedicată amenajării unor spații speciale pentru păstrarea sticlelor de vin, fie că vorbim de vinotecă, cramă sau uz comercial, aici veți găsi soluția ideală! Rafturi cu design modern sau rustic, din lemn sau din metal, așezare pe verticală sau pe orizontală, noi vă oferim soluții pentru orice pasionat al vinurilor.

Rafturi sticle vin Conține 24 produse.

Subcategorii

 • Suporturi bauturi

  Suporturi, display-uri și rafturi pentru bauturi ce pot completa perfect decorul barului, cramei și chiar a bucătăriei dumneavoastră. Cu acestea puteți organiza cele mai fine băuturi în funcție de vechime, aromă sau tipul acestuia.

 • Rafturi modulare FT

  Rafturi modulare confecționate din lemn, perfecte pentru utilizarea acestora în crame, magazine de vinificație sau propria colecție de vinuri. Datorită designul modern al brandului Final Touch, acestea pot fi extinse pe verticală sau orizontală cu ajutorul extensiilor, astfel vă puteți extinde oricând spațiul de depozitare al vinurilor. Rafturile sunt însoțite de instrucțiuni de asamblare.

 • Rafturi metalice...

  Vă prezentăm o gamă variată de rafturi metalice demontabile pentru păstrarea sticlelor de vin. Acestea sunt recomandate atât cramelor și uzului comercial, cât și în propriul cămin. Sunt ușor de asamblat, realizate din metal, acestea au capacități variate de stocare. De asemenea, rafturile oferă vizibilitate etichetelor sticlelor de vin.

 • Rafturi tip cub

  Rafturi modulare tip cub realizate din lemn de rășinoase, fiecare latură a unui raft are dimensiunea de 52 cm și o adâncime de 25 cm. Sunt disponibile diferite compartimentări, iar acestea pot fi suprapuse sau alăturate.

 • Rafturi decorative...

  Această categorie este destinată rafturilor decorative realizate din placaj de diferite grosimi. Fiecare model are o construcție solidă și oferă o poziție optimă de păstrare a sticlelor de vin.    

pe pagină
Se afişează 1-21 din 24 articole
Se afişează 1-21 din 24 articole