Wine & Bar

Categorie destinată iubitorilor de băuturi fine și ai vinurilor alese! Alegând accesoriile potrivite, vă puteți construi propriul bar sau o frumoasă vinotecă. Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu articole pentru vin, de la pahare, carafe și decantoare pentru vin, frapiere, accesorii vinificatie, articole pentru organizare degustări,accesorii p...

Categorie destinată iubitorilor de băuturi fine și ai vinurilor alese! Alegând accesoriile potrivite, vă puteți construi propriul bar sau o frumoasă vinotecă. Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu articole pentru vin, de la pahare, carafe și decantoare pentru vin, frapiere, accesorii vinificatie, articole pentru organizare degustări,accesorii pentru deschiderea și servirea vinului, până la produse pentru depozitare a vinurilor: rafturi pentru vin și cutii din lemn pentru una sau mai multe sticle de vin.

Tot în această categorie vă oferim ustensile și accesorii pentru bar. Fie că sunteți profesionist sau amator, în această categorie veți descoperii gadgeturile necesare unui barman.

Mai multe

Wine & Bar Conține 240 produse.

Subcategorii

 • Accesorii vin

  În această categorie veți descoperii accesorii pentru deschiderea, servirea și conservarea vinului sau a șampaniei. Fie că doriți să oferiți un cadou, fie pentru uz personal aici veți găsi tot vă doriți în materie de accesorii pentru iubitorii de vin.

 • Carafe si Decantoare

  Colectia noastra de carafe si decantoare va satisface chiar si cele mai exigente cerinte. Acestea sunt ideale pentru servirea vinurilor albe, rosii ori roze, dar si pentru alte bauturi precum tuica,palinca, limonada etc. Coletia noastra de carafe este impartita in doua categorii: carafe cu design clasic si carafe cu buzunar pentru depozitarea cuburilor de gheata, acestea sunt perfecte pentru racirea si mentinerea temperaturii scazute a bauturii. Decantoarele sunt folosite pentru aerarea vinurilor tinere sau pentru decantarea vinurilor "batrane" (vechi).

 • Recipiente pentru...

  Tuica, rachiu, horinca, palinca, rachia sau oricum este cunoscut la noi distilatul de fructe este cea mai populara bautura in randul romanilor. Pentru acestea va punem la dispozitie o gama variata de toiuri, pahare, carafe, etc.

  Acestea sunt realizate din sticla borosilicata sau sticla reciclata.

 • Rafturi sticle vin

  Categorie dedicată amenajării unor spații speciale pentru păstrarea sticlelor de vin, fie că vorbim de vinotecă, cramă sau uz comercial, aici veți găsi soluția ideală! Rafturi cu design modern sau rustic, din lemn sau din metal, așezare pe verticală sau pe orizontală, noi vă oferim soluții pentru orice pasionat al vinurilor.

 • Accesorii pentru bar

  Această categorie este destinată ustensilelor și accesoriilor pentru bar. Fie că sunteți profesionist sau amator, în această categorie veți descoperii gadgeturile necesare unui barman.

 • Articole bere

  Savurează berea favorită folosind cele mai inedite accesorii și articole pentru răcirea, deschiderea și servirea berii. În această categorie veți descoperii și kit destinat pentru produce bere.

 • Cutii si suporturi lemn

  Aici veți descoperi o gamă variată de cutii și suporturi din lemn natur, de diferite forme și dimensiuni, pentru una sau mai multe sticle de vin. Fie că vorbim de modele simple cu fereastră ori culisante sau de modele elegante, aici veți găsi variante pentru toate gusturile.

pe pagină
Se afişează 1-21 din 240 articole
Se afişează 1-21 din 240 articole