Accesorii vin

În această categorie veți descoperii accesorii pentru deschiderea, servirea și conservarea vinului sau a șampaniei. Fie că doriți să oferiți un cadou, fie pentru uz personal aici veți găsi tot vă doriți în materie de accesorii pentru iubitorii de vin.

Accesorii vin Conține 139 produse.

Subcategorii

 • Aeratoare

  Vinurile își schimbă compoziția chimică pe masură ce aceastea "îmbătrânesc". Ca și celulele organismului uman, vinul absoarbe oxigen și se oxidează. Acestea fiind spune, vinul își îmbunătățește aroma și savoarea prin aerare.

  Întrucât scoaterea dopului de la sticlă și a se lasă să se aereze nu este suficietă, deoarece gâtul sticlei este prea strâmt pentru a permite vinului să "respire", noi vă prezentăm în această categorie accesorii ce accelerează procesul de aerare ce va ajuta la obținerea un buchet mai frumos de arome.

 • Antipicuratoare

  Pe cât este de bun vinul roșu, pe atât de greu sunt de scos petele ajunse pe fața de masă. Pentru a preveni acest lucru, vă prezentăm o categorie destinată antipicurătoarelor - acestea sunt o metodă simplă și elegantă pentru turnarea vinului fără picaturi.

 • Tirbusoane si...

  Această categorie este special creată pentru desfacerea sticlelor. Tirbușoane și desfăcătoare disponibile într-o varietate de modele cu diferite caracteristici în funcție de preferințe. Modele clasice, cu mâner din metal sau lemn pentru iubitorii ai clasicului, sau modele profesionale, inovative, manuale ori electrice pentru iubitori ai gadgeturilor.

 • Pompe vacuumat

  Contactul oxigenului cu vinul provoacă oxidarea vinului și în doar cateva ore, acesta nu mai poate fi băut. Pentru a vă putea bucura de la prima până la ultima picătură de acelaș gust al vinului și peste un timp după ce sticla a fost deschisă vă recomandăm pompele pentru vacuumat! Cu ajutorul acestor gadget-uri vă puteți conserva vinul preferat pentru o servire ulterioară.

 • Frapiere si ghetiere

  Pentru servirea ghetii nu poti folosi orice fel de vas, asa cum pentru bautura nu poti folosi orice fel de pahare. La noi veti gasi o varietate de ghetiere pentru depozitarea si servirea cuburilor de gheata intr-un mod elegant. 

  Iar pentru racirea si/sau pastrarea sticlelor diverselor bauturi puteti folosi frapiere pentru a da viata unor bauturi perfecte.

 • Dispozitive racire...

  Pentru a pune la dispoziție invitaților dumneavoastră băuturi mereu reci, fără a mai face nenumărate drumuri până la frigider, în această categorie vă prezentăm dispozitive pentru răcirea și menținerea temperaturilor scăzute a băuturilor dumneavoastră ce le puteți ține mai aproape, chiar și pe masă.

 • Identificatoare pahare

  Nu de puține ori ni s-a întâmplat ca, la petreceri ori diverse evenimente, să ne rătăcim paharul. În această categorie vă oferim o gamă variată de identificatoare pentru pahare, în diferite forme și culori, astfel, invitații dvs. nu își vor mai încurca paharele, iar petrecerea dvs. va fi una reușită.

 • Dopuri si capisoane

  Această categorie este dedicată închiderii și etanșarea sticlelor, fie ele de vin, bere sau șampanie. Gama de produse conține: capișoane termocontractibile sau din silicon, capace twist off, dopuri din plută, plastic ori cauciuc și capse metalice.

 • Seturi accesorii vin

  În această categorie veți descoperii seturi de accesorii pentru vin perfecte pentru o experiență completă în arta savurării vinului. Pentru un bar complet vă oferim accesorii pentru deschiderea sticlelor, servirea și conservarea vinului pentru o servire ulterioară.

 • Articole organizare...

  Orice somelier la început de drum are nevoie de câteva articole de nădejde pentru organizarea unei degustări de vinuri. 

  În această categorie vei descoperii câteva din accesorii de tipul "must have": scuipători, pahare. ambalaje pentru mascarea etichetelor dar și diverse alte gadget-uri.

pe pagină
Se afişează 1-21 din 139 articole
Se afişează 1-21 din 139 articole