Home & Deco

Fiți în pas cu ultimele tendințe și descoperiți gama noastră variată de produse !

Alege dintr-o gamă diversificată, de la obiecte pentru servirea și amenajarea mesei, până la decorațiuni pentru casă și grădină. Vă oferim soluții complete pentru o servire impecabilă indiferent de ocazie! În această categorie veți descoperii o mulțime de produse n...

Fiți în pas cu ultimele tendințe și descoperiți gama noastră variată de produse !

Alege dintr-o gamă diversificată, de la obiecte pentru servirea și amenajarea mesei, până la decorațiuni pentru casă și grădină. Vă oferim soluții complete pentru o servire impecabilă indiferent de ocazie! În această categorie veți descoperii o mulțime de produse necesare în orice bucătărie create atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști. Tot în acestă categorie veți descoperii și obiecte decorative care vă ajută să creați atmosfera potrivită în funcție de preferințele dumeanoastră.

Mai multe

Home & Deco Conține 60 produse.

Subcategorii

 • Obiecte decorative

  E-Sticla.ro ofera o gama larga de produse pentru casa si pune un accent deosebit pe calitatea, frumusetea dar si preturile produselor.

  Decoratiuni din sticla, realizate manual, ideale pentru amenajarea casei sau pentru alegerea unui cadou deosebit atunci cand sunteti in pana de idei si nu stiti ce cadou sa faceti pentru casa noua, in aceasta categorie veti gasi unele dintre cele mai frumoase dar si utile cadouri pentru casa.

 • Accesorii masa

  Accesorii pentru masă ! Fie ca vrei o atmosfera eleganta sau rustica, noi iti oferim accesoriile necesare pentru o masa de neuitat. In aceasta categorie puteti gasi cadourile perfecte pentru "casa noua".

 • Accesorii bucatarie

  Selecția noastră pentru accesorii de bucătărie sunt practice și special concepute pentru a ajuta gospodinele și bucătarii, scurtând timpul petrecut în bucătărie. Completează-ți bucătăria de vis cu gadgeturile preferate!

 • Decoratiuni evenimente

  În această categorie veți găsi gama noastră de decorațiuni create special pentru a crea un cadru de vis evenimentelor dumneavoastră, de la nunți, botezuri, aniversări, pana la baluri, dineuri sau lansări de produse.

  Aici găsiți cilindri și boluri de diferite dimensiuni ideale pentru aranjamente elegante cu lumânări plutitoare, sfeșnice, cupe sau vaze pentru diverse aranjamente florare. Toate acestea pot fi personalizate la cerere în funcție de nevoi.

pe pagină
Se afişează 1-21 din 60 articole
Se afişează 1-21 din 60 articole