Carafe si Decantoare

Colectia noastra de carafe si decantoare va satisface chiar si cele mai exigente cerinte. Acestea sunt ideale pentru servirea vinurilor albe, rosii ori roze, dar si pentru alte bauturi precum tuica,palinca, limonada etc. Coletia noastra de carafe este impartita in doua categorii: carafe cu design clasic si carafe cu buzunar pentru depozitarea cu...

Colectia noastra de carafe si decantoare va satisface chiar si cele mai exigente cerinte. Acestea sunt ideale pentru servirea vinurilor albe, rosii ori roze, dar si pentru alte bauturi precum tuica,palinca, limonada etc. Coletia noastra de carafe este impartita in doua categorii: carafe cu design clasic si carafe cu buzunar pentru depozitarea cuburilor de gheata, acestea sunt perfecte pentru racirea si mentinerea temperaturii scazute a bauturii. Decantoarele sunt folosite pentru aerarea vinurilor tinere sau pentru decantarea vinurilor "batrane" (vechi).

Mai multe

Carafe si Decantoare Conține 36 produse.

Subcategorii

 • Carafe cu buzunar gheata

  Carafele noastre sunt ideale pentru bauturi ce necesita racire inainte de servire, aceastea fiind prevazute cu un buzunar pentru depozitarea cuburilor de gheata.

  Carafele se regasesc in forme si capacitati variate. Unele sunt au maner, dop, iar altele dispun de amprenta pentru degete.

  Mici imperfectiuni, bule de aer si mici diferente dimensionale sau de nuanta nu pot fi considerate defecte, fiind o dovada a faptului ca sunt lucrate manual.

 • Decantoare pentru vin

  Folosirea decantorului pentru servirea vinului confera o nota de eleganta indiferent de ocazie. Insa, rolul decantorului poate deveni esential in a evidentia calitatile anumitor vinuri. 

  In aceasta categorie veti gasi o multitudine de forme, de la decantoare cu fund lat ce grabeste procesul de aerare, pana la cele inguste folosite in special pentru vinuri mai usoare, ce nu au nevoie de o expunere prea mare la oxigen. 

 • Carafe

  La noi gasiti o colectie impresionanta de carafe si cani potrivite pentru toate gusturile. 

  Carafele si canile ce se vand in magazinul nostru online sunt fabricate din sticla reciclata, o mare parte dintre ele au sablate diferite modele si o varietate de culori.

  Acestea au diferite forme si intrebuintari. Avem cani simple ce pot fi folosite pentru orice lichid, carafe pentru limona ori lapte, carafe pentru vin ori tuica, ceainice, ori carafe folosite pentru decor.

pe pagină
Se afişează 1-21 din 36 articole
Se afişează 1-21 din 36 articole